Gårdporten

Gårdporten


Foreningen har i 2015 investeret i en automatisk metalport for at forhindre uvedkommende i at komme ind.


Koden til porten må som udgangspunkt KUN UDLEVERES til beboere i ejendommen.


Vi beder i øvrigt alle om at undgå, at porten står åben gennem længere tid (fx ved at blokere sensoren med et bræt) - også selvom man har håndværkere.


Brug for tidsbegrænset kode?

Skulle der blive brug for, at en håndværker eller andre skal have midlertidig adgang til gården, kan I henvende jer til bestyrelsen, så laver vi en tidsbegrænset kode til dem.


Hvis nogen har mistanke om, at uvedkommende har fået adgang til koden, bedes I give besked til bestyrelsen hurtigst muligt, så ændrer vi den.


Forskelle i åbningsmønstret

Man vil hurtigt opdage, at porten åbner på forskellig vis:


- Når man taster koden udefra, åbnes begge sider af porten. Ligeledes, hvis man bruger sin fjernbetjening (og trykker 1)


- Når man åbner porten indenfra, åbnes kun den ene side af porten. Dette er bevidst, da den herved kan lukke hurtigere igen. Ligeledes, hvis man bruger sin fjernbetjening (og trykker 2).


Fjernbetjening til porten

Der er muligt at få en- eller flere fjernbetjeninger til porten, såfremt man lejer en p-plads i gården. De koster 350 kr/stykket og skal bestilles gennem bestyrelsen.


Problemer med porten?

Ejerforeningen har en serviceaftale med leverandøren RhinoSystem, som laver et eftersyn x 1 årligt. Hertil skal vi selv rense dræn 1-2 gange årligt.


Ved akutte problemer kan leverandøren kontaktes (kontaktperson er Michael)


MJ IMPORT- QUIKO Skandinavien- RhinoSystem

Nibevej 420

DK- 9240 Nibe

Denmark

 

Tlf1.  64 63 14 00

Tlf2.  96 37 70 00

Mobil.  22 74 08 88